Századvég Riport 2022

Webshop ár: 4 790Ft

Ár: 5 990Ft

4 készleten

A Századvég Riport sorozat harmadik kötete ezúttal is a Magyarországot érintő legfontosabb politikai, társadalmi és gazdasági folyamatokat tárgyalja.

Az európai társadalmak elmúlt éveire a válságok korszakaként fogunk emlékezni. Még alig ocsúdtunk fel a koronavírus-pandémia okozta sokkból, Magyarország szomszédságában egy háború robbant ki, amely súlyos gazdasági és energiaválságot okozott Európában. Ezeknek a sokkoknak messzemenő következményei vannak, ám az ezekről tájékozódni vágyóknak a mai posztmodern (post-truth) médiában egyre nehezebb elfogulatlan és tényszerű információkhoz jutnia. A következmények megértése az empirikus tudományok feladata. A Századvég Riport 2022 című kötet szerzői éppen abban igyekeznek segíteni az olvasót, hogy tényeken, adatokon alapuló elemzéseikkel magyarázzanak meg olyan kulcskérdéseket, mint a Covid19 társadalmi és gazdasági hatásai, a reziliencia, a migráció, az identitás vagy az energiapiac és a hazai kkv-k jellemzői.

A kötetben közölt tanulmányok azon döntés-előkészítők, döntéshozók és társadalomkutatók figyelmére tarthatnak számot, akik számára fontos a magyar valóság adatalapú, elfogulatlan megismerése.

Kiadó

Századvég Kiadó

Szerkesztő

Stefkovics Ádám, dr. Pillók Péter szerkesztők

Oldalszám

414

Súly

0,95Kg

ISBN

ISSN 2939-80613

Nyelv

Magyar

áttekintésmagyar politikatörténetösszefoglaláspolitikai gondolkodásSzázadvégtanulmánytanulmánykötetTársadalomtudomány

A szerzőről

Stefkovics Ádám

Állampolgársága

Magyar

Szakterület

Pillók Péter

Állampolgársága

Magyar

Szakterület

Hasonló könyvek

TOVÁBBI KÖNYVEK

Belépés
Email cím *
Jelszó *

Frissítettük feltételeinket