Németország felszámolja önmagát

Webshop ár: 6 390Ft

Ár: 7 990Ft

33 készleten

„A Németország felszámolja önmagát című könyv kortárs kultúránk egyik központi alapigazságának mond ellent, mely szerint a biológia, a származás, a szellemi adottságok, a kultúra, és az egyéb kódolt különbségek tagadásában rejlik az emberiség jövője.

Ezzel szemben a kötet szerzője azon az állásponton van, hogy a társadalmon belül igazságosságra és esélyegyenlőségre van szükség, ebből a kettőből sohasem lehet elég. Ezeken az alapokon aztán mindenki úgy bontakozhat ki képességei és tehetsége szerint, ahogy szeretne.

A 2010-es írásban felvázolt hosszú távú, tendenciaszerű változás, amely a csökkenő tanulmányi teljesítménynek, a német és a nyugati kultúra mérséklődő befolyásának, az előre látható többségi muszlim lakosság kialakulásnak és a demokráciaellenes politikai iszlám tartós szerepének kombinációjából tevődik össze, az azóta bekövetkezett fejleményeknek köszönhetően nemcsak beigazolódott, hanem fel is gyorsult.”

Kiadó

Századvég Kiadó

Szerző

Thilo Sarrazin

Fordító

Rieckmann Tadeusz

Oldalszám

554

Súly

0,81 Kg

ISBN

978-615-6436-38-2

Nyelv

magyar

könyv újdonságpolitikai gondolkodás

Vélemények/kritikák

Németország már felszámolta önmagát
A Századvég Kiadó jóvoltából, tizennégy év várakozás után végre a magyar olvasók is kezükbe vehetik a 2010-es év német könyvszenzációját. Thilo Sarrazin Németország felszámolja önmagát című műve Németországban már a sokadik kiadásánál jár, a mai napig több mint másfél millió példányt adtak el belőle és mondanivalója azóta is szűnni nem akaró viták homlokterében áll.

Tartalomgyártó

magyarnemzet.hu

Dátum

2024. május 13.

Hasonló könyvek

TOVÁBBI KÖNYVEK

Belépés
Email cím *
Jelszó *

Frissítettük feltételeinket